Een nieuwe badcultuur voor iedereen
 

Een nieuwe badcultuur voor iedereen

Maak van uw badkamer een waar kuuroord: verwen uzelf met een heilzaam en rustgevend zoutbad. U zult zien, daarna voelt u zich als herboren.
Het Dode Zeezout heeft een waardevolle therapeutische werking, die u persoonlijk ten goede kan komen zonder dat u hiervoor een dure reis hoeft te betalen.

U kunt het zout uit de Dode Zee op een doeltreffende manier gebruiken: in een concentratie van 2 à 3 % of 1 tot 3 kg in een normaal bad. Zorg ervoor dat het water een temperatuur heeft van 38° C. Dit bevordert uw bloedcirculatie en is uiterst rustgevend!

Bij thuisbaden heeft het geen zin om het zout in zeer lage concentraties te gebruiken. Het is werkelijk nodig om de zoutconcentratie van het zeewater te benaderen. Vergeet niet dat de zoutconcentratie in de dode zee tot 30% oploopt. Dit is nog 10 maal meer dan oceaanwater. Voor mensen met huidproblemen is 2 tot 3 x baden per week ideaal.

De werkzaamheid verhoogt als u zich net na het bad in een warme handdoek wikkelt en uw lichaam zo een uurtje laat rusten. Spoel u daarna grondig.

Een dergelijk bad heeft een positieve invloed op uw huid, een zeer actief orgaan van het lichaam. Precies door de natuurlijke combinatie van een mengsel van minerale zouten uit de Dode zee wordt de huid geregenereerd en geactiveerd, zodat het al haar belangrijke functies kan volbrengen.

De doeltreffende bestanddelen bereiken het lymfesysteem en de bloedcirculatie via de huid en beïnvloeden zo elk deel van uw organisme. Uw lichaam gaat vervolgens veel gemakkelijker schadelijke stoffen uitschakelen, die zich in uw huid of bindweefsel genesteld hebben.

[Links]